Keresés:       Csak fényképes  
Felhasznáélási feltételek, adatvédelem

Kedves Felhasználó!

Az eladobutor.hu internetes oldal azért jött létre, hogy segítsünk mindazoknak akiknek eladó bútora van. Akár cégként ha új, vagy használt bútort szeretne eladni értékesíteni, akár magánszemélyként szeretné megunt bútorát eladni, vagy segítségként felajánlani. Az oldal üzemeltetői teljesen ingyen, díjmenetesen nyújtja a felhasználók számára apróhirdetéses szolgáltatásait.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy az oldal üzemeltetõi által elérhetõvé tett tartalom kizárólag tájékoztató jellegû. A tartalomért nem tudunk közvetlen vagy közvetett sem semmilyen felelõsséget vállalni. Ide értve a jogsértõ, megbotránkoztató és vagy bármilyen károkért az oldal üzemeltetõi nem tartoznak felelõsséggel. Ha az üzemeltetõ bármi olyat talál az oldalon ami nem oda illõ, azt jogosult figyelmeztetés nélkül azonnal törölni, eltávolítani. Az oldalon található képek, logók bejegyzettek, védettek lehetnek ezek felhasználása csak az érintett cégek, magánszemélyek engedélyével lehetségesek. Az oldal üzemeltetõi semmilyen felelõsséget nem vállalnak az oldalon látható információkért, hirdetésekért, illetve a hirdetõk magatartásaiért vagy a szolgáltatásukért.

Az oldal üzemeltetői a tőle telhetően mindent elkövet az oldalon (weblapon) lévő hirdetések, szolgáltatások, reklámok, bannerek folyamatos elérhetõsége érdekében, azonban nem tudja garantálni annak folyamatos működését, folyamatosságát, ide értve a technikai leállást és esetlegesen más által (harmadik személyek) az oldalon romboló alkalmazások vagy programok általi leállást. Az oldalra apróhirdetések kerülhetnek fel, Felhasználók által. A Hirdető tudatában van annak, hogy a feladott hirdetésében az Ő általa megadott telefonszám és e-mai cím nyilvános lesz. Tilos feltölteni olyan tartalmat amely a mindenkori irányadó jogszabályoknak ellentétes, tilalom alatt áll, vagy korlátozva van, estlegesen jogszabálya ütközik és azzal ellentétes. Tilos feltölteni olyan tartalmat ami jogellenes, jó erkölcsbe ütközõ, vagy valamilyen cselekményre hív fel, vagy arra buzdít.

Az oldal üzemeltetõinek jogukban áll a hirdetés szolgáltatásának visszautasítására és a tartalom figyelmeztetés nélküli törlésére, különösen akkor ha a hirdetés bármilyen jogszabálya ütközik, vagy megtévesztõ illetve a jó erkölcsbe ütközik. Amennyiben a felhasználó az oldalt jogszabályba ütközõ vagy tisztességtelen célokra használja, úgy az oldal üzemeltetõinek jogukban áll a Felhasználó felelõsségre vonásához szükséges lépéseket megtennie. Tilos az oldalra feltölteni minden olyan hirdetést amelyek forgalmazása engedélyhez kötött, vagy ami bûncselekményt vagy szabálysértést valósít meg, valamint olyan terméket ami kereskedelmi forgalomba nem hozható, valamint fenntartjuk a jogot, hogy megítéljük a hirdetés valódiságát és annak jogszerûségét. Szigorúan Tilos olyan alkalmazás, vagy program használata ami módisítja az oldal mûködését, valamint Tilos minden olyan felhasználás ami sérti a Felhasználók vagy az oldal üzemeltetõinek jogait. Az oldalon megtalálható hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetõ vállalja a felelõsséget, amit a hirdetés feladásakor tudomásul vesz. Az oldal üzemeltetõi semmilyen módom nem vállalja a felelõsséget a felhasználók által az oldalon terjedõ vagy elérhetõvé váló káros tartalomért esetleges vírusok, férgek okozta károkért.

Amennyiben a felhasználó kárt okoz úgy a mindenkori jogszabályoknak megfelelõen köteles azok megtéríteni, mint jogi mint anyagi vonatkozásba.
A felhasználó köteles a szerzõi jogok iparjogvédelmi jogszabályok betartását figyelembe venni. Elmulasztása esetén polgári és büntetõjogi felelõsségvonás alá kerülhet.

A Hirdető tudatában van annak, hogy a feladott hirdetésében az Ő általa megadott telefonszám és e-mai címe nyilvános lesz és a törlésig (amit külön kérnie kell e-mailben) elérhetővé válik a világ minden pontján az internet mivoltából adódóan. A feltöltésre kerülõ képeknek a hirdetésben szereplõ termékre szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Vállalati reklámokat jogvédett lógókat Tilos elhelyezni. Tilos az oldalon olyan linket elhelyezni ami másik hasonló oldalra mutat és vagy nem az oldal tartamával azonos.

Céges hirdetések: Az oldal üzemeltetõi fenntartják a jogot, hogy egy adott cég maximum 150 db. hirdetést helyezhet el. Amennyiben többet szeretne azt az üzemeltetõkkel elõzetesen egyeztetnie kell. Az oldalra feltöltött személyes adatok kezelése a hatályos jogszabályok szerint történik.

A hirdetők az adataikat a saját felelősségük tudatában adják meg, az adatokkal való visszaélés lehetőségének tudatában. Az adatok megadásával nyilvánossá teszi az adatait, hiszen a vásárló másképpen nem tudja elérni a hirdetőt, így figyeljen arra, hogy az elérhetősége nyilvános lesz. Ha tart ettől, hozzon létre egy ingyenes e-mail címet. és a telefonszámát ne adja meg.

A weblapon szereplõ minden információ a szolgáltató szerzõi joga alatt áll. Annak engedély nélküli másolása, módosítása az üzemeltetõ engedélye nélkül szigorúan Tilos és akár polgári és büntetõjogi felelõsséget vonhat maga után. Ön az adatai megadásával nyilvánossá teszi aokat, hiszen a vásárló másképpen nem tudja elérni Önt a hirdetőt, így figyeljen arra, hogy az elérhetősége nyilvános lesz. Ha tart ettől, hozzon létre egy ingyenes e-mail címet. és a telefonszámát ne adja meg, cask írjon pár véletlenszerű számot ( 1234).

Fontos! A fentiek elfogadásával a hirdetõ tudomásul veszi a leírtakat és azzal egyet ért. A leírásban nem szereplõ jogszabályok tekintetében a mindenkori polgári és büntetõjogi paragrafusok az irányadóak. Az üzemeltetõ egyoldalúan fenntartja magának a jogot jelen szabályzat bármikori módosítására.

Minden jog fenntartva.

Eladobutor.hu      telefonszámunk: 30 86 22 658

eladobutor2010@gmail.com

GOOGLE   I   sarokülő
copyright: Eladó Bútor 2012            Felhasználási feltételek